Make your own free website on Tripod.com

Hey Plussertjes!!!
Eindelijk is het dan zover jullie eigenwebstekje waar je kan downloaden en allerlei informatie vinden, die enkel jullie mogen weten. Ik weet dat er nu nog niet zo heel veel opstaat maar dat zal binnenkort wel veranderen!Nieuwe versie van Voyage Voyage!


Na Nightflyer en Kate Ryan is er nu weer een nieuwe groep die zich spitst op het nummer "Voyage Voyage" en dit toch wel op een zeer speciale manier gebracht, ofdat deze versie de top 10 in de ultratop of zelfs de afrekening haalt, is en zal een groot vraagteken blijven. In ieder geval, jullie kunnen er al naar luisteren!
download
Niet enkel "Voyage Voyage", maar ook Losing My Religion (van REM), Nothing Else Matters (van Metallica) en nog vele andere worden in hun album weergegeven!Kon'nichi wa otomo-dachi


Je zal je waarschijnlijk afvragen, wat is dat voor Chinees! Awel, ten eerste is het Japanees en ten tweede kan je dit GRATIS on line leren Ún dan weet je ook dat bovenstaande zin in het Nederlands niets minder dan 'Hallo vriend' wil zeggen. De cursus bestaat uit 16 lessen en bevat verschillende geluidsfragmenten. Echt wel eens de moeite om je daar mee bezig te houden, lachen is verzekerd als je de woorden zelf moet uitspreken. Wie weet maak jij binnenkort de Japanners wegwijs!
on line cursus!Alarm! Virussen!


Zoals de meeste Instant Messengers laten MSN Ún Windows Messenger je toe om bestanden uit te wisselen met je contactpersonen. Toch is dit niet altijd even veilig en kan je beter je voorzorgsmaatregelen nemen. Dit kan gemakkelijk opgelost worden, door op de site van RAV AntiVirus de nodige software te downloaden. Uiteraard is dit ook weer gratis!!!It's disco time!!!


Ben je verzot op disco, dan is er nu de onvervalste Eddy&Freddy Disco Connectionstek. Elke maand geven beide heren hun persoonlijk pagina, feestlink, mp3 en niet te vergeten fan van de maand!
Eddy&Freddy Disco Connectionstek